Startsidan
 Nyheter
 Lista alla användare
 Vad är Karkza?
 Legion
 Forum
 Kontakta oss
 Önskelista
 Länkar
 Gamla partyn
 Fotografier
 Bildgalleriet
 Releases
 LG-Game
 FTP Arkiv
 Anti-spam-cookie

 Logga in
 Nytt konto

   Bara pengar alltså!
[Andra svar] [Svara] [Tillbaka till forumet]

Postat av: Magnus, 2017-10-19 14:42:45

För att vara med betalar man 500 kr, men det kan man göra som grupp också. Vi heter t ex SUNNE ELITEN.

Det går till så att man gör en stryktipsrad. Det harjag och björn gjort genom halvrandom någon gång för många år sen. Mellan varje år får man byta, om man vill. Men vi har iaf en stryktipsrad.

Sen ser man hur många rätt det är på den varje vecka och den som har haft flest rätt totalt över årets ettor vinner!! Jag tror top3 eller något får vinst.

Det är ju en enkelrad man har, helt utan garderingar, men skulle man mot förmodan få 10+ rätt och få en ä j vinst någon vecka så får man den. Det är ju en riktig stryktipsrad man har, om man vill kolla stryktipset någon vecka utan att ha hunnit tippa.

Utöver det så lottas det lite vinster också för två år sen vann jag, Pär, Björn och DP 1000 kr. Vi satsade halva på en ny rad och halva har jag i säkert förvar i betydelsen att jag ska bjuda oss 4 på två flak öl som vi dricker upp vid väl valt tillfälle.


All rättning o dyl sker automatiskt. Om man vinner behöver man bli kontaktad för att få reda på det. Sen behöver man kanske vara med på det vi gör för den saftiga vinsten varje gång vi vinner.Andra svar:
Tipsklubben 2017-18 - Magnus


Posta ett svar:

Namn:
Ämne:
Kommentar:

Lämna Inlägg-fältet tomt om du vill ha [NT] framför din Rubrik. (No Text)